bezoek: Ronja en Lennard op Guadaloupe

Woensdag 16 maart komen Ronja en Lennard. We huren een auto om ze op te kunnen halen en meteen gaan we de Leader price winkels af voor de voorraad aan te vullen. Jammerrrr. De Martin biertjes zijn in geen filiaal te vinden. Toch hebben we lekker in kunnen kopen. We drijven bijna met de auto door de straten. Wat een regen!

wat een regen!

wat een regen!

Gelukkig is het droog als we ’s avonds de jeugd ophalen en met de koffers (1 te weinig helaas) in de dingy laden naar ons ankerplekje. Heerlijk om ze weer bij ons te hebben. We gaan de volgende dag eerst achter de koffer aan. Die staat nog in Parijs. We nemen de auto nog een dag extra en gaan de bergen in. Het is eindelijk mooi weer. We stoppen bij een watervalletje.

Dat is een hele leuke stop. Een klein stukje verder stoppen we weer voor een uitzichtpunt. We wandelen een bospad op wat wel een beetje glibberig is want ja het heeft deze week zo veel geregend. Arnold glijd uit en gaat onderuit. Dat is vet schrikken want hij rolt 2 meter naar beneden en stuit op een boom. Het loopt op een stijve rug en t-shirt, kruin en korte broek vol bagger goed af.

We zijn wel meteen terug gaan lopen en de rest van het paadje houden we voor gezien. We gaan nog een anker baai bekijken en rijden terug naar het vliegveld. Nee geen koffer. Dus gaan Ronja en Lennard eerst wat kleding in de stad kopen terwijl wij de auto inleveren.

 

We gaan de volgende dag naar de Saints. Het is een mooie zeiltocht. De baai met moorings in wording is nu helaas een baai met moorings geworden. We gaan eindelijk weer lekker zwemmen en snorkelen. Oeps, wat ziet het onderwaterschip er uit. Dat wordt weer aan het werk! Het is hier wel lekker levendig, want tot laat komen er nog zeilboten binnen. Het blijkt een wedstrijd of evenement te zijn. We verkassen naar een mooring bij het dorp. Eerst nog even een snorkel sessie. Leuk liggen bij het dorpje. Het blijft lekker genieten met dit mooie weer. De jeugd heeft wat last van verbrande lichaamsdelen. Uitkijken dus! Morgen gaan we naar het echte carieb. We gaan Ronja en Lennard Dominica laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *