Over ons

Wij zijn Arnold en Perry de Maa. In juli 2014 hebben we de knoop door gehakt; Wij gaan in 2015 vertrekken voor een rondje Atlantische oceaan. Vele zullen ervan dromen en wij gaan het doen. Dat komt vooral door dat ons appartement is verkocht. We wonen sinds 15 september aan boord en gaan onze reis voorbereiden. We vinden het allebei bijzonder dat we het leven aan boord zo leuk vinden en het huis helemaal niet missen. Ook zo in het dagelijks winterse leven. Het hoort natuurlijk wel bij de voorpret van ons avontuur.

 

 

7 Antwoorden op “Over ons”

 1. Lodewijk en Herma

  Wat een avontuur. Wij Zijn erg benieuwd naar jullie rijsverhalen.
  Wellicht kunnen wij hier zelf ook iets van leren.
  Veel succes met de voorberijding!

  Groetjes,
  Herma en Lodewijk

 2. Nelleke van Vliet

  Geniet van dit grote avontuur, wij hebben het net gehoord van je moeder op mijn vader’s verjaardag,en wensen jullie veel geluk.

 3. alfted

  onvoorstelbaar….prachtig om hier in mee te gaan….heel mooi.
  ik was toevallig op zoek naar arnold de Maa via onze FB site van c-cie 88-4 zuidlaren en stuitte op deze site…Arnold ben jij ook toevallig “onze” Arnold?…gr alfred nijman…andere namem waren r.middel, e.labadie, p.harreman…gr en nog veel plezier samen….follow you belle and joy be with you all.

 4. lovismaatjes Bericht auteur

  Grappig om zo volgers te krijgen maar je hebt hier de verkeerde Arnold de Maa. Misschien wel een neef dus als je hem vindt doe hem dan de groeten.

 5. Arnold

  Hey Perry en Arnold,
  Zojuist een telefoongesprek van bijna een uur met mijn nicht (je zus) Erna. Zo kom ik via bovenstaande reacties op deze site/blog van jullie terecht. Heel stoer om dit te horen en te lezen dat jullie dit avontuur zijn aangegaan. Jullie hebben er een volger bij en wellicht als jullie weer terug zijn om eens onder het genot van een biertje te luisteren naar jullie avonturen.

  Groet,
  Je neef Arnold de Maa šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *