vredig nieuwjaar

wij wensen al onze volgers hele fijne kerst en een mooi nieuwjaar. Wat zou het mooi zijn als de wereld een voorbeeld neemt aan Suriname. Hier leven alle geloven naast en met elkaar. Kerken en moskeeën dominees en rabbijnen iedereen omhelst elkaar. Hoe mooi zou de wereld kunnen zijn.

3 Antwoorden op “vredig nieuwjaar”

 1. Ma en mieke

  Dat zijn mooie woorden, Per. Wij wensen jullie ook een gezellige kerst. Groetjes vanuit een knusse Anjerlaan 26. Mam en Pim

 2. Gert Jan en Marja

  Hoi Perry & Arnold,

  Gefeliciteerd met jullie mooie Atlantische oversteek!
  Ronja vertelt geregeld jullie verhalen, en we lezen steeds je stukjes, dus hebben we het gevoel dat we soort contact houden met jullie. Maar nu het Kerstavond is realiseren we ons dat de communicatie maar een kant op is.
  We wensen jullie mooie Feestdagen. Met je ‘huis’ op zo’n zonnige Surinaamse plaats, is het kerstgevoel misschien niet erg aanwezig. Nou dat is hier in Hellevoet eigenlijk hetzelfde, want hier is het al weken rondom de 10 graden, dus ook hier geen witte Kerst.
  Maar met jullie bootjes-familie maken jullie er vast en zeker een feestje van.
  Geniet ervan!

  Gert Jan & Marja

 3. Ria en Peter

  Dag Perry en Arnold, wij wensen jullie fijne feestdagen en een zalig Kerstmis. Vannacht zijn we in Mindelo naar de mis geweest en er heerst ook hier een vredige sfeer. Wij laten ons daarin meenemen en hopen dat lange tijd vast te houden. Voor 2016 wensen we jullie mooie zeemijlen, momenten en ontmoetingen toe. Geniet van dat alles. Lieve groet, Ria en Peter

Reacties zijn gesloten.