steeds weer feest

groot vuurwerk

groot vuurwerk

6/7-07-2015: We vallen steeds met onze neus in de boter. In Muros lagen we tijdens de feesten en nu liggen we bij Boiro, een prachtig strandje in een baai van de Arousa Ria op anker. Leuke gekleurde huisjes tegen de heuvel op gevolgd door strand met boulevard en veel bomen.

Gaan we ’s avonds naar de kant blijkt er een behoorlijk stadje achter te liggen. En ook hier hebben we precies de feestweek te pakken. Enorme kermis in het centrum en om 2400 uur mega vuurwerk. De andere dag is er braderie. Het is vriendschap dag, wat betekend dat alle vriendengroepen in herkenbare T-shirts lopen en vooral feest vieren. Op een plein staat weer een groot podium met een 13 koppig orkest. Net zoiets als in Muros. Het leuke hier is dat het plein vol staat met mensen op leeftijd en allemaal dansen ze op de muziek. Echt leuk om te zien. tegenover onze ankerplaats is de hele dag en nacht een beach party. Ze kunnen het niet beter treffen: windstil vol op zon en 27 graden.

Als we ’s nachts terug lopen zien we dat voor  vele mensen het een zware dag was. Morgen waarschijnlijk niet zo fit.

feestende mensen bij de braderie

feestende mensen bij de braderie

Eén antwoord op “steeds weer feest”

  1. Kees Jurgens

    Ik heb net jullie reisverslagen gelezen. Leuk geschreven. Wij liggen met onze boot, de Ravissant, achter jullie, bij WV Hsluis. We zijn op 27/6 vertrokken met Portimão als doel en komen/liggen op veel plaatsen waar jullie ook zijn geweest. Wij liggen nu in de Ria de Aldán.
    Wij wensen jullie goede en fijne reis verder.
    De link van ons reis- en beeldverslag staat hierboven.

    Trijntje en Kees

Reacties zijn gesloten.