familie bezoek

Familie bezoek.-1-

27-9-2015: Het is zondag. We liggen in de haven van Funchal omdat familie van Schie een week hier in een hotel logeert. Wij gaan deze dag alvast goed besteden, want het is helder weer en zelfs de pico’s zijn niet in de wolken. Vlug een scooter gehuurd en lekker gaan rijden. Wat is dit een prachtig eiland zeg. Jammer dat we er niet aan gedacht hadden dat als de wolken wel aan komen drijven dat het dan erg koud wordt daar boven in. Gelukkig hadden we badhanddoeken bij ons die we om ons heen konden slaan. We genieten van de prachtige vieuws stijlen bergwanden diepe dalen groene vlaktes…heel indrukwekkend.

’s Avonds gaan we na het eten weer de scooter op naar de luchthaven om de familie te verrassen. Het lukte niet om de vlucht gegevens te bekijken op internet dus gaan we van de standaard tijden uit. Op de luchthaven aan gekomen is het er stil in de arrivel hal. Gelukkig komt er een mevrouw van Arce reizen aan gelopen en die weet te vertellen dat de mensen al in de bus zitten!!!! ‘kom maar even naar binnen in de bus hoor om ze te groeten’. Ik de bus in en vraag: ’familie van Schie zit die in deze bus?’ Zie ik Mieke en Madelene verschrikt het gangpad in buigen met hun hoofden en zeer verrast kijken bij het zien van ons.

verrassing in de bus

verrassing in de bus

Erg leuk dat we ze toch nog op de lucht haven hebben gezien, want het is toch een flink stukje scheuren op de auto weg. Op de terugweg hebben we het laatste stuk weer binnen door gedaan en dat is dan weer zo leuk met aaallll die lichtjes van de stad in het dal en tegen de berg aan te zien.

We gaan naar het hotel waar we alvast een drankje bestellen, maar we hebben nog geen slok genomen en daar komt de bus al aan. Wat een heerlijk weerzien. Hier in Madeira met moedertje, zussen en broer. Geweldig. Er volgt natuurlijk nog meer verslag van familie bezoek.

 

Eén antwoord op “familie bezoek”

  1. Han en Anneke

    Hallo Arnold en Perry, wat een belevenissen! Leuk om te lezen en ik hoef niet te vragen hoe jullie het hebben want het reisverslag zegt genoeg. Ik verplaats me in hoe het zijn zal zo ver weg van familie en vrienden, denk net zoiets als eb en vloed, soms mis je ze maar de vele belevenissen maken alles goed. Jullie hebben al veel Helius-vrienden ontmoet en nu is de familie van Schie er. Nou geniet met elkaar van deze bijzondere week, doe ze de groeten van ons. Daarna een goede vaart voor jullie, doe voorzichtig en blijf genieten, liefs uit De Lier van Han en Anneke xxx

Reacties zijn gesloten.