Gijon

We leveren de sleutel in bij de havenmeester. Een alleraardigst mannetje die het jammer voor ons vond dat er niet veel zon was. Toch hebben wij genoten van dit schattige plaatsje maar we gaan nu weer de reuring op zoeken van de grote stad. We gaan naar Gijon. Eerst kunnen we nog zeilen met de code zero, maar helaas gaat dat de laatste 12 mijl niet lukken. De spi lag klaar, maar is niet omhoog gegaan.

Gijon, een oude stad waar in het oude gedeelte de leuke terrasjes het straatbeeld bepaald. Waar jong en oud ’s avonds zich vermaken. Je ziet ze buiten met gitaar tokkelen ennnnnn ook hier weer….Cider. Er is zelfs een soort van kunstwerk dat deze traditie verwoord.

Terug aan boord ruim ik de was op die ik bij Johan en Milly aan boord heb mogen wassen. Precies op tijd, want we krijgen een enorme onweersbui over ons heen. Niet met wind maar wel met hagel. Lekker het kacheltje weer aan.

gemaakt van 3200 cider flessen

gemaakt van 3200 cider flessen

Eén antwoord op “Gijon”

  1. Ellen van adrichem

    Hoi Perry en Arnold,
    Wij vinden het leuk om jullie verhalen te volgen, en kijken dan ook regelmatig op de site.
    Geweldig hoor, wat een avontuur, geniet er maar van! Op het maandagochtend gymuurtje bij NTO wordt nog zeker aan jou gedacht! Wij trainen onze buikspieren (en de rest) nog maar eens! Het ga jullie goed, behouden vaart!! Groetjes van John en Ellen van Adrichem

Reacties zijn gesloten.