Wat nou ‘ Azoren hoog!’

We hebben een fantastisch mooie over tocht tot nu toe. De oceaan is ongekend kalm en met een relaxed windje scheurt Lovis naar de Azoren. Wat doet ze het weer goed.
Dat was de eerste helft! nu het laatste stuk. Helaas, er komt een knoeperd van een depressie aan die gezellig boven de Azoren gaat hangen als wij daar willen aan komen. Dit welkomst commite hadden we liever niet gehad, maar dat Azoren hoog! Dat is nu eenmaal niet zo dus we gaan de vaart eruit halen, zuidelijker varen en misschien zelfs een bochtje terug om zo de tijd te doden voor normale weerscondities. Het is fijn dat we mail contact hebben met de andere vijf schepen waarmee we zijn vertrokken. Deze liggen ongeveer drie dagen achter ons. Kees en Ria van Uffelen zijn ook onderweg, maar die varen hopelijk voor hun zo achter het zware weer aan.
Nu is het nog heerlijk aan boord en de sfeer is top. We hebben eten en drinken en water genoeg dus we komen er wel….alleen een weekje later.

One Reply to “Wat nou ‘ Azoren hoog!’”

  1. Cees en Anneke

    Perry en Arnold doe inderdaad maar even rustig aan want in een depressie op de oceaan daar zit je niet op te wachten. Wel errug jammer dat je hierdoor langer op zee moet verblijven. Cees vaart de Beau vandaag van Blankenberge naar Hellevoetsluis. liefs van Cees en Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *